Computerhulp op afstand

Help! Uw computer is vastgelopen, juist nu u die belangrijke vergadering nog even wilt voorbereiden. U kunt niet op internet en u wilt graag uw jarige kleinkind een e-card sturen. Er zijn veel situaties waarin u uw computerprobleem zo snel mogelijk opgelost wilt hebben.

Met onze telefonische ‘hulp op afstand’ service lossen wij de meest voorkomende computerproblemen snel voor u op. Met uw toestemming logt onze ICT-professional op afstand in op uw computer om zo het probleem te verhelpen. Tijdens dit proces kunt u op uw eigen beeldscherm blijven meekijken. Geen stress, maar toch de controle!

U hoeft dus niet thuis te wachten totdat er iemand langs komt en kunt snel weer verder met e-mail checken, thuis werken of een voorstelling reserveren!


Hulp op afstand downloaden

Door dit programma te downloaden op uw PC kunnen wij van afstand via het internet meekijken en de bediening van uw PC overnemen. Download dit programma alleen als u een verzoek van Direct PC heeft ontvangen. Vervolgens klikt u op uitvoeren/installeren. Nadat deze een verbinding heeft opgezet zal er een uniek ID en wachtwoord worden gegenereerd. Geef deze gegevens door aan Direct PC om de Hulp op afstand programma te starten. Geef alleen de gegevens door wanneer u hier door Direct PC wordt gevraagd. Als u twijfelt bel dan ons servicenummer op en dan helpen wij u verder.

Windows Windows versie downloaden

Apple   Mac versie downloaden