Werkwijze

Hoe werkt onze service?

24/7

Na het afsluiten van een servicecontract ontvangt u binnen 30 dagen een servicepas met een uniek klantnummer. Hiermee ontvangt u gegarandeerd 24-uurs hulp bij uw computerproblemen. Of het nu dag of nacht is, bel onze servicelijn en u wordt direct te woord gestaan.
Onbeperkt hulp of afstand en indien nodig maximaal 3 maal een monteur aan huis!

Hulp op afstand

Binnen 24 uur lossen wij de meest voorkomende computerproblemen op. Om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen, bieden wij eerst telefonisch hulp op afstand. Met uw toestemming logt onze ICT-professional op afstand in op uw computer om zo het probleem te verhelpen. Tijdens dit proces kunt u op uw eigen beeldscherm blijven meekijken. Geen stress, maar toch de controle!

Hulp thuis

Lukt het niet om het probleem op afstand op te lossen? Geen nood! Wij zorgen ervoor dat er binnen 24 uur een ICT-professional bij u thuis komt. Met Direct PC kunt u snel weer verder met internetbankieren, e-mail checken of bijvoorbeeld die mooie vakantie boeken.

En dat alles voor een vast bedrag per jaar. Geen onderzoekskosten, voorrijkosten en arbeidskosten en geen toeslagen op zon- en feestdagen!